Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Λαμία | Epirus World

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Λαμία.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Σα, με τον Λοντίγκιν να έχει πιθανότητες. Επικρατέστερη τετράδα άμυνας είναι με Μεριά, Σισέ, Τσιμίκα και Ανδρούτσο εκτός εάν ο Πορτογάλος βάλει τον Μεριά δεξί μπακ και πάει τον Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκιγιέρμε είχε ένα θέμα ετοιμότητας και τραυματισμού αλλά εάν είναι στο 100% θα ξεκινήσει μαζί με τον Καμαρά. Αλλιώς ο Μαρτίνς θα δει τις άλλες επιλογές του. Ο Φορτούνης θα είναι ξανά επιτελικός, στο ένα άκρο ο Ποντένσε και στο άλλο Μασούρας ή Ντίας και για φορ έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Σολδάνο.
Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Λαμία: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν & Σολδάνο.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου