Νέο επεισόδιο στον καταυλισμό.. Κουκουλοφόροι λήστεψαν 35χρονο | Epirus World

Νέο επεισόδιο στον καταυλισμό.. Κουκουλοφόροι λήστεψαν 35χρονο

Με αλλεπάλληλα χτυπήματα, τέσσερις αλλοδαποί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 35χρονο με καταγωγή από το Ιράν την ώρα που περπατούσε στο δρόμο έξω από τον καταυλισμό του Κατσικά. Οι δύο απ’ αυτούς τον κρατούσαν και οι άλλοι δύο τον χτυπούσαν με αιχμηρά αντικείμενα. Έτσι του πήραν το μπουφάν που φορούσε και τα χρήματα, περίπου τριακόσια ευρώ. Τον εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Ο 35χρονος που μένει στη δομή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Στον καταυλισμό έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως οι δράστες είχαν χαθεί στο σκοτάδι. Το θύμα δεν μπόρεσε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά τους καθώς και οι τέσσερις φορούσαν κουκούλες.

Από την αστυνομία είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Το συγκεκριμένο δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται.
Από τις αρχές του έτους είναι συχνές οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών που προέρχονται από διαφορετικές χώρες.
Μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις όπου συμπλοκές σημειώθηκαν και στην πόλη κυρίως στην πλατεία Μαβίλη και τον Μάτσικα.
Επίσκεψη τομεακού γραμματέα
Εν τω μεταξύ αύριο Πέμπτη, θα επισκεφθεί τα Γιάννινα ο Τομεακός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ιωαννίνων και τον δήμαρχο Ζίτσας καθώς και σύσκεψη με την Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και τα Τμήματα Αδειών Διαμονής στην Αποκεντρωμένη Ηπείρου.
Στην συνέχεια θα επισκεφθεί την δομή στην Αγία Ελένη και τον καταυλισμό του Κατσικά. Η επίσκεψη είναι η πρώτη που γίνεται μετά από πολύ καιρό και σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου