Φάλαινα βρέθηκε νεκρή με 22 κιλά πλαστικό στην κοιλιά της | Epirus World

Φάλαινα βρέθηκε νεκρή με 22 κιλά πλαστικό στην κοιλιά της

Μπροστά σε μία φρικτή ανακάλυψη βρέθηκαν επιστήμονες και οι ιταλικές αρχές όταν αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νεκροψία στο κουφάρι μιας νεκρής φάλαιναςπου βρέθηκε σε ακτή της Σαρδηνίας.
Η νεκρή φάλαινα φυσητήρας ήταν έγκυος ενώ είχε στο στομάχι της συνολικά 22 κιλά πλαστικών...
Σύμφωνα με την Telegraph το τεράστιο θηλαστικό ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα κοντά στις βραχώδεις ακτογραμμές της ιδιωτικής παραλίας Cala Romantica της Σαρδηνίας. Οι αρχές μετέφεραν την φάλαινα μήκους 8 μέτρων με ένα φορτηγό σε εργαστήριο στην ιταλική ενδοχώρα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα μέσα στο στομάχι του ζώου βρέθηκαν 22 κιλά πλαστικού, από δίχτυα ψαράδων και μαύρες σακούλες σκουπιδιών μέχρι και μία συσκευασία απορρυπαντικού με την ετικέτα ακόμα ευανάγνωστη.
«Ήταν δραματικό το να βρούμε το έμβρυο, αισθανόμασταν ήδη άσχημα σε αυτό το σημείο. Όταν όμως ανοίξαμε το στομάχι της και είδαμε όλο το πλαστικό γίναμε ξανά μάρτυρες της θλιβερής κατάστασης», δήλωσε θαλάσσιος βιολόγος που ήταν παρών στη διαδικασία.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου