Σε εξέλιξη δράση του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2019» | Epirus World

Σε εξέλιξη δράση του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2019»

Λειτουργεί Περίπτερο, το οποίο οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται και να ενημερώνονται για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, όσο και μέσα από το σχετικό έντυπο και ψηφιακό ενημερωτικό υλικό 

Από τo Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης «Πανηπειρωτικής 2019», υλοποιείται δράση που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, από την 03-04-2019 έως και την 07-04-2019, στον χώρο της Έκθεσης (Πανηπειρωτικό Στάδιο), λειτουργεί Περίπτερο Τροχαίας, στο οποίο οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, όσο και μέσα από το σχετικό έντυπο και ψηφιακό ενημερωτικό υλικό.

Το περίπτερο θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες της έκθεσης, καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας της, κατά τις ώρες 16:00 έως 21:00 την Πέμπτη & Παρασκευή και ενώ το Σάββατο & την Κυριακή, κατά τις ώρες 11:00 έως 21:00. 
Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ενημέρωση των παιδιών, με στόχο την ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, μέσα από την πρακτική εξάσκηση και βιωματική γνώση θεμάτων ασφαλούς κυκλοφορίας και χρήσης της οδού.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου