Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου το JAZZ NOW! στην Πρέβεζα ! Δηλώστε συμμετοχή ! | Epirus World

Το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου το JAZZ NOW! στην Πρέβεζα ! Δηλώστε συμμετοχή !

To Preveza Jazz Festival διοργανώνει στην Πρέβεζα το JAZZ NOW! το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου στο Μουσικό Σχολείο και στην «Θεοφανειο Αίθουσα Τέχνης» , με ελεύθερη συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους. Το JAZZ NOW! για δεύτερη χρονιά υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.  
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την jazz προσφέρει αυτό το διήμερο γνωριμίας με το είδος για νέους μουσικούς με συναυλίες, jam sessions και εργαστήρια για όλα τα όργανα από τους καθηγητές και τους διδάσκοντες του Ιονίου Πανεπιστημίου με συντονισμό του Δήμου Δημητριάδη. Το Σάββατο 13 Απριλίου θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τη συναυλία του διήμερου με τους φιλοξενούμενους μουσικούς, καθηγητές και διδάσκοντες του Ιόνιου Πανεπιστήμιου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης».
To Preveza Jazz Festival καλεί τους  ενδιαφερόμενους να αναφέρουν με την εκδήλωση ενδιαφέροντος τους για συμμετοχή στο εργαστήριο, το όργανο το οποίο τους ενδιαφέρει, την ενασχόληση τους με την μουσική καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο prevezajazzfest@gmail.com το συντομότερο.
JAZZ NOW ! : Οι καθηγητές και διδάσκοντες του Ιονίου Πανεπιστημίου
Το προσωπικό του τομέα τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου θεωρείται από τα πιο εξειδικευμένα στην εκπαίδευση της τζαζ. Στα 21 χρόνια από την ίδρυσή του (από το 1996) έχει δημιουργήσει δεκάδες διεθνείς εκπαιδευτικές δράσεις όπως οι Θερινές Ακαδημίες Τζαζ (2005-2010), το πρόγραμμα Jazz Now! στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (2011), τα προγράμματα Aqua Jazz και Corfu Jazz World στην Κέρκυρα και εκατοντάδες συναυλίες και σεμινάρια με κορυφαίους επισκέπτες μουσικούς και καθηγητές της τζαζ από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.  


Στο Jazz Now! του Preveza Jazz Festival θα διδάξουν οι καθηγητές του Ιονίου Πανεπιστημίου:
Δήμος Δημητριάδης -  σαξόφωνο, ιστορία της Τζαζ, αυτοσχεδιασμός
Στέφανος Ανδρεάδης - κιθάρα, θεωρία, σύνολα
Γιώργος Κοντραφούρης - πιάνο, ακουστική αγωγή, σύνολα
Οι διδάσκοντες:
Τέρυ Βακιρτζόγλου - τραγούδι τζαζ
Ντίνος Μάνος -κοντραμπάσο
Βασίλης Ποδαράς -ντραμς


Επισκεφθείτε το  https://prevezajazzfestival.wixsite.com/jazznow για περισσότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου