Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας προβάλλει την ταινία The Florida Project | Epirus World

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας προβάλλει την ταινία The Florida Project

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας
προβάλλει την Πέμπτη 28 Μαρτίου
ωρα 21.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο την ταινία
The Florida Project

του Σον Μπέηκερ
με τους Γουΐλεμ Νταφόε, Μπρούκλιν Πρινς, Μπρίνα Βίναϊτ

Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Β’ Ανδρικού (Γουίλεμ Νταφόε)
Υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου (Γουίλεμ Νταφόε).
Δεκαπενθήμερο σκηνοθετών Φεστιβάλ Καννών
Η ιστορία της Μούνεϊ, μιας ατίθασης εξάχρονης και της παρέας της. Το καλοκαίρι τους είναι γεμάτο θαύματα, ζαβολιές και περιπέτειες, ενώ ταυτόχρονα οι ενήλικες γύρω τους έρχονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα.

Στις ΗΠΑ τα μοτέλ έχουν γίνει το τελευταίο καταφύγιο των ανθρώπων που δε μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη κατοικία. Ο πληθυσμός των «κρυμμένων αστέγων» αποτελείται κυρίως από οικογένειες που παλεύουν κάθε μέρα να διατηρήσουν μια στέγη. Η ιστορία μας εκτυλίσσεται λίγο έξω από το Ορλάντο, τον απόλυτο προορισμό για διακοπές και «Το Πιο Μαγικό Μέρος στον Κόσμο». Η κεντρική λεωφόρος ανάμεσα στα θεματικά πάρκα και τα θέρετρα είναι γεμάτη από φτηνά μοτέλ που κάποτε γέμιζαν από τουρίστες, ενώ σήμερα φιλοξενούν άστεγες οικογένειες.

Η Μούνεϊ ζει με την 22χρονη μητέρα της Χέιλι, σε ένα τέτοιο μοτέλ- το The Magic Castle. Το κοντινότερο που έχει η Μούνεϊ σε πατρική φιγούρα είναι ο Μπόμπι, ο διαχειριστής του μοτέλ, τον οποίο πειράζουν συνεχώς τα παιδιά με τις σκανδαλιές τους. Η Χέιλι μόλις έχασε τη δουλειά της κι ένα κοριτσάκι στην ηλικία της Μούνεϊ μόλις μετακόμισε δίπλα τους- θα είναι ένα αξέχαστο καλοκαίρι.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου