Το Τσεπέλοβο γίνεται σκηνικό του Χόλυγουντ! | Epirus World

Το Τσεπέλοβο γίνεται σκηνικό του Χόλυγουντ!

Σε κινηματογραφικό σκηνικό για το Χόλυγουντ θα μετατραπεί σε λίγες μέρες το Ζαγόρι. Τα γυρίσματα της ταινίας  «Born to be murdered» που αποτελεί αμερικανοιταλική παραγωγή, γίνονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και το βασικό του μέρος θα διαδραματιστεί στα χωριά του Ζαγορίου, κυρίως στο Τσεπέλοβο. Όλο το επιτελείο βρίσκεται ήδη στην χώρα μας και το Σαββατοκύριακο πραγματοποιούν γυρίσματα στην Αθήνα. Στις 25 Μαρτίου αναμένονται στην Ήπειρο. Σταθμός τους το Τσεπέλοβο, στο οποίο βρέθηκαν αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα και χαρτογράφησαν την περιοχή. Τα γυρίσματα στο Ζαγόρι αναμένεται να ξεκινήσουν στις 27 του μήνα και κει θα εκτυλιχθεί το βασικό μέρος της υπόθεσης.

Η ταινία είναι ένα κοινωνικό θρίλερ καταδίωξης.

Σκηνοθέτης της ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino, των επιτυχιών Call me by your name, Suspiria και I am love.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, του Μπέκετ, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο στόχαστρο μιας επικίνδυνης συνωμοσίας, σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κυνηγημένος από αγνώστους, ένας καθημερινός άνθρωπος θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.

Πρόκειται για μία αγγλόφωνη, Αμερικανοϊταλική συμπαραγωγή, το σενάριο της οποίας έχει γραφτεί εξολοκλήρου για την Ελλάδα.

Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας κι έγινε ευρέως γνωστός με την ταινία του Σπάικ Λι «BlackkKlansman» που διεκδίκησε φέτος 6 Όσκαρ αποσπώντας ένα χρυσό αγαλματίδιο για το σενάριο του Αφροαμερικανού δημιουργού.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου