Τελικά το ζήσαμε και αυτό … | Epirus World

Τελικά το ζήσαμε και αυτό …

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Μαρτίου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 20 (πεζόδρομος) στη χερσαία ζώνη του λιμένα Πρέβεζας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 63χρονος, παρέσυρε έναν 65χρονο πεζό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού.

Άμεσα ο ανωτέρω 65χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, από όπου και εξήλθε, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Ωστόσο, το γεγονός  ότι, ένα όχημα τραυμάτισε έναν πεζό και μάλιστα μέσα σε έναν πεζόδρομο δεν θα έπρεπε να περάσει στα ψιλά … Αν δεν προβληματίζει τις αρχές, επιβάλετε να προβληματίσει πλέον τους πολίτες.

Στην Πρέβεζα τα τελευταία χρόνια δυστυχώς έχει καταλυθεί η έννοια του Δημόσιου χώρου. Τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι αυτής της πανέμορφης κατά τα άλλα πόλης, είναι για οτιδήποτε άλλο εκτός των πεζών. Μηχανάκια περνούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, αυτοκίνητα λαμβάνουν άδειες για να διασχίζουν τον πεζόδρομο ( αλήθεια ο λόγος που πρέπει οι κάτοικοι της παραλίας και του ιστορικού κέντρου, να παρκάρουν το όχημα τους κάτω από το σπίτι τους είναι πραγματικά ακατανόητος).

Αυτοί που ευαγγελίζονται την εξωστρεφή ανάπτυξη στο Δήμο της Πρέβεζας, τι περιμένουν για να τα αλλάξουν όλα αυτά;

Το Σάββατο άτυχος ήταν ένας 65χρονος , αύριο μπορεί να είναι ένα μικρό παιδί…
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου