Οι «μυστηριώδεις πτήσεις» από τη Βενεζουέλα και τα σενάρια για τον χρυσό | Epirus World

Οι «μυστηριώδεις πτήσεις» από τη Βενεζουέλα και τα σενάρια για τον χρυσό

Λίγες ημέρες μετά την προσγείωση αεροσκάφους από τη Βενεζουέλα στην Αθήνακαι τους ισχυρισμούς βουλευτή της αντιπολίτευσης για εξαγωγή χρυσού από το καθεστώς Μαδούρο, στο θέμα επανέρχονται οι Times με δημοσίευμά τους για τις «μυστηριώδεις» πτήσεις.
Με τίτλο «Ο Μαδούρο βγάζει χρυσό από τη Βενεζουέλα για να κρατήσει το καθεστώς στη ζωή», η εφημερίδα κάνει λόγο για «μυστηριώδεις πτήσεις» από το Καράκας, το τελευταίο διάστημα, που έχουν προκαλέσει την υποψία ότι το καθεστώς Μαδούρο μεταφέρει τόνους χρυσού εκτός Βενεζουέλας και τον πουλά σε εμπόρους στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
Την 1η Μαρτίου, ένα Boeing 777, της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Nordwind, χωρίς επιβάτες, καταγράφηκε να πετά από το Καράκας στην πρωτεύουσα της Ουγκάντα Καμπάλα. Έκανε εκεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ολιγόωρη στάση, πριν συνεχίσει για τη Ζανζιβάρη και επιστρέψει στο Καράκας.
Το ίδιο αεροπλάνο εμφανίστηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Καράκας στα τέλη Ιανουαρίου, όπου φάνηκε να προετοιμάζεται για να πετάξει προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με φορτίο 20 τόνους χρυσό, αξίας μεγαλύτερης των 750 εκατομμυρίων ευρώ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου