Ο Κόκκαλης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά» | Epirus World

Ο Κόκκαλης μπήκε στην «Αγιά Σοφιά»

Οι εξελίξεις στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι καθημερινές, αλλά μια από τις τελευταίες αφορά ένα καίριο ζήτημα για την υλοποίηση του σχεδίου της «Αγιά Σοφιάς». Έχει να κάνει με την υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών, το έργο για το οποίο θα συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής με το κονδύλι των 20 εκατ. ευρώ.
Την Τετάρτη (20/03), στην Περιφέρεια Αττικής, αποσφραγίστηκαν οι φάκελοι των προτάσεων και ξεκίνησε η εξέταση των προσφορών από τις εταιρείες για την ανάληψη και την ολοκλήρωση του έργου.
Όπως έγινε γνωστό, ο όμιλος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, Intrakat, είναι ο προσωρινός μειοδότης του έργου της υπογειοποίησης. Οι επόμενες 15 ημέρες φαντάζουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται ως «περίοδος ενστάσεων», οι άλλες εταιρείες που κατέθεσαν προσφορά έχουν το δικαίωμα να προσβάλλουν -αν υπάρχει λόγος- την επικράτηση της Intrakat και να διεκδικήσουν το έργο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο ίσως να μην συμβεί, σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να περάσει και από την Επιτροπή Ελέγχου.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου