Κόλλησαν στο μηδέν Αστέρας Τρίπολης και Λαμία | Epirus World

Κόλλησαν στο μηδέν Αστέρας Τρίπολης και Λαμία

Ματς από εκείνα που γρήγορα θα ξεχαστούν έγινε σήμερα στην Τρίπολη. Η Λαμία απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον Αστέρα, παρέμεινε αήττητη κόντρα στους Αρκάδες (2 νίκες-2 ισοπαλίες) και εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Την ίδια στιγμή, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας από την ουρά, αλλά ακόμη... δεν κοιμούνται ήσυχοι.
Ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Κυριακόπουλο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Βαλιέντε στον άξονα, τους Φερναντέθ, Καλτσά στα άκρα και τον Μανιά στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Μάκης Χάβος είχε τον Σαράνοβ στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Καρυπίδη, Αντέτζο και Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπλάζιτς, Μπεχαράνο στον άξονα, τους Τομάς, Καραμάνο στα άκρα και τον Μπερτόλιο πίσω από τον Μπαράλες.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τίποτα αξιόλογο. Οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη προσοχή στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, δεν άφηναν κενούς χώρους και αντιμετώπισαν πρόβλημα στην τελική πάσα. Όποτε έφταναν μέχρι τα αντίπαλα καρέ, αδυνατούσαν να βγάλουν την ευκαιρία και οι μόνες αξιοσημείωτες στιγμές, ήταν ορισμένα εκατέρωθεν σουτ (Φερνάντεθ, Κώτσιρας/Τομάς). Στο 45λεπτο έγιναν πολλά λάθη και κύλησε σε αργό τέμπο και χωρίς ρυθμό.
Στο δεύτερο μισό η εικόνα της αναμέτρησης ήταν περίπου ανάλογη. Η μόνη διαφορά ήταν πως οι γηπεδούχοι κρατούσαν πλέον περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, είχαν την κατοχή, αλλά ως εκεί... Με μόνη εξαίρεση τη φάση του 48', όταν ο Βαλιέντε από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει, αδυνατούσαν να γίνουν ουσιαστικοί. Το παιχνίδι παίζονταν ως επί το πλείστον στο μισό της Λαμίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν εξαιρετικά και δεν απειλούνταν. Στο 63' είχαν μία καλή στιγμή με τον Καραμάνο, μετά το 80' διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι, ο Αστέρας δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά καθώς είχε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές και έτσι φτάσαμε  στο «στείρο» 0-0.
Αστέρας Τρίπολης (Γ. Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (29’ Ορτέγκα), Βαλιέντε, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ (54’ Τσιλιανίδης), Μανιάς (46’ Αραβίδης), Καλτσάς.
Λαμία (Μ. Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς (88’ Μπουλούλης), Τομάς (72’ Επστάιν), Μπερτόλιο (85’ Πίτι), Καραμάνος, Μπαράλες.
Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου