Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας | Epirus World

Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων διοργανώνει το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Μέχρι τις 15 Μαρτίου η εκδήλωση ενδιαφέροντος

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)», στην Φιλιππιάδα τις 11 και 12 Απριλίου 2019, στην Πρέβεζα τις 13 και 14 Απριλίου 2019 και στην Πάργα – Καναλάκι τις 18 και 19 Απριλίου 2019.Λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες νομοθετικές απαιτήσεις και προδιαγραφές περί της υποχρεωτικότητας κατάρτισης των ατόμων που ασχολούνται με τον χειρισμό τροφίμων, ο φορέας μας διοργανώνει το σεμινάριο υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων του ΕΦΕΤ με βασικούς σκοπούς αφενός την επιμόρφωση του προσωπικού των επιχειρήσεων και αφετέρου στην εκπλήρωση των σχετικών νομοθετικών – κανονιστικών απαιτήσεων. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το περιεχόμενο του σεμιναρίου, ελέγχει την υλοποίησή του και διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά. 

Απευθύνεται: Στο προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν και διακινούν τρόφιμα, την εστίαση και ζαχαροπλαστική, τα εργαστήρια παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων .

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οι εκπαιδευόμενοι υπόκεινται σε εξετάσεις προκειμένου να αξιολογηθούν και κατόπιν να τους χορηγηθεί το πιστοποιητικό του ΕΦΕΤ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο Πρέβεζας, Δωδώνης 47 μέχρι τις 15 Μαρτίου, για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη υπάλληλο του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κα. Σέβη Κονταξή στο τηλ.2682029414.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου