Τα παιδιά του Εσπερινού ΕΠΑΛ θα “ξεδιπλώσουν” τα ταλέντα τους και θα κάνουν πράξη τις “εκτός μαθήματος” επιθυμίες τους! | Epirus World

Τα παιδιά του Εσπερινού ΕΠΑΛ θα “ξεδιπλώσουν” τα ταλέντα τους και θα κάνουν πράξη τις “εκτός μαθήματος” επιθυμίες τους!

Με στόχο την υλοποίηση δράσεων που θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους και θα κάνουν πιο όμορφο τον χώρο του σχολείου τους, οι μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πρέβεζας συμμετέχουν σε πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας "ΝΟΗΣΙΣ" και της Β'/θμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πρέβεζας. 

Ο τίτλος του προγράμματος είναι "Εικαστική Παρέμβαση σε εσωτερικό του σχολείου". Στο πλαίσιο της δράσης μεταξύ άλλων οι μαθητές θα δημιουργήσουν ιστολόγιο με θέματα που άπτονται των τομέων και ειδικοτήτων του σχολείου καθώς και για την προβολή του έργου εικαστικής έκφρασης , ενώ άλλη ομάδα θα "πειραματιστεί" ανακαλύπτοντας παλιές παραδοσιακές συνταγές τις οποίες θα παρασκευάσει και θα διανείμει στο πλαίσιο της παρουσίασης του έργου. 

Επίσης στην Ελεύθερη Έκφραση Εικαστικών οι μαθητές θα κατασκευάσουν έναν μεταλλικό επιτοίχιο πίνακα από σίδερο και ανοξείδωτο μέταλλο και ανακυκλώσιμα μεταλλικά ελατήρια τον οποίο θα ηλεκτροφωτίσουν, ενώ θα φωτογραφίσουν και θα βιντεοσκοπήσουν όλες τις φάσεις του έργου στη διάρκεια υλοποίησης τους.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου