Ο Σπύρος Κυριακής στον Λευκό οίκο | Epirus World

Ο Σπύρος Κυριακής στον Λευκό οίκο

Στο Λευκό Οίκο , ως προσκεκλημένος του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραβρέθηκε μαζί με πάρα πολλούς ακόμα Έλληνες και ομογενείς, ο Σπύρος Κυριακής. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση για τον εορτασμό των 198 χρόνων από την ιστορική επανάσταση της 25ης Μαρτίου του 1821. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Λευκό Οίκο για πολλά χρόνια και με την οποία, ο εκάστοτε πρόεδρος τιμά την Ελληνική Ομογένεια .

Η πρόσκληση αυτή, όπως φαίνεται δεν ήρθε καθόλου τυχαία, αφού είναι γνωστή η άριστη σχέση που διατηρεί ο Σπύρος Κυριακής με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt.

Με ανάρτηση του στα social media ο Σπύρος Κυριακής δήλωσε «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα η πρόσκληση να παραβρεθώ στον Λευκό Οίκο, για τον εορτασμό των 198 χρόνων από την ιστορική επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821.Μεσα σε ιδιαίτερα πανηγυρικό και συγκινησιακο κλίμα,ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής, Donald Trump,εξειρε το θάρρος και το κουράγιο των Ελλήνων , ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τεράστια συμβολή των ομογενών μας στην διαμόρφωση του Αμερικανικού κράτους.Τελος επεσήμανε τις κοινές αξίες που συνδέουν τους δύο λαους,όπως η προσήλωση στην σκληρή δουλειά,η αγάπη για την οικογένεια και η πίστη μας στον Θεό. «
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου