Έχει άποψη, αλλά κυρίως έχει προτάσεις για την Πρέβεζα ο Σπύρος Κυριάκης | Epirus World

Έχει άποψη, αλλά κυρίως έχει προτάσεις για την Πρέβεζα ο Σπύρος Κυριάκης

Την εποχή που στην πολιτική ζωή του τόπου μας, δεν ανθούν οι απόψεις και εκλείπουν οι προτάσεις, το να υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν άποψη, αλλά κυρίως που να έχουν πρόταση για ένα διαφορετικό μέλλον, είναι σαν μια όαση μέσα στην έρημο.

Σήμερα, αντί οι πολιτικοί να παράγουν πολιτική, προτείνοντας και επιδιώκοντας λύσεις, βάσει πολιτικών, ευέλικτων σχεδιασμών και υπολογισμένων κινήσεων, στο πλαίσιο της όποιας πολιτικής ιδεολογίας τους, επιχειρούν να είναι αρεστοί στους πολλούς, λαϊκίζοντας, κολακεύοντας, υπερβάλλοντας και θορυβώντας.

Η σύγχρονη κοινωνία χρειάζεται την άμεση παραγωγή αληθινής πολιτικής από σοβαρούς πολιτικούς, διότι, χωρίς πολιτική, δεν πρόκειται να υπάρξουν λύσεις έξυπνες, άμεσες και λυτρωτικές, ούτε πρόοδος κοινωνική, τοπική και εθνική.

Στην κατηγορία των ανθρώπων, που δεν φοβούνται να παράξουν πολιτική, φαίνεται πως ανήκει ο Σπύρος Κυριάκης.

Μέτα στο θόρυβο που προκλήθηκε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Λιμάνι της Πρέβεζας και μετά την εκκωφαντική σιωπή από τους δύο εν ενεργεία βουλευτές του Νομού μας για ένα τόσο σημαντικό θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, ο Σπύρος Κυριάκης λίγες ημέρες αργότερα, με άρθρο του σε τοπική εφημερίδα, έκανε αυτό, που επί 6 ώρες μαραθώνιας συνεδρίασης, το Δημοτικό Συμβούλιο δεν κατάφερε να κάνει.  Ανέπτυξε δηλαδή, συγκεκριμένες προτάσεις για όλες τις χρήσεις του λιμανιού, που σημαίνει ότι παρήγαγε πολιτική …

Ανεξαιρέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις θέσεις ή τις προτάσεις του, άνθρωποι που παράγουν πολιτική στις μέρες μας είναι δυσεύρετοι και η Πρέβεζα φαίνεται ότι, τον βρήκε!
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου