Απαγόρευσαν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να παρελάσουν, αλλά τελικά εκείνοι παρέλασαν | Epirus World

Απαγόρευσαν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να παρελάσουν, αλλά τελικά εκείνοι παρέλασαν

Πρωτοφανής για τα εκπαιδευτικά δεδομένα χαρακτηρίζεται η ενέργεια ορισμένων, να απαγορεύσουν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, να παρελάσουν και να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Ο λόγος της απαγόρευσης ήταν η κατάληψη που έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι μαθητές, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας στο εκπαιδευτικό σύστημα και συγκεκριμένα στο Λύκειο.
Παρά το γεγονός ότι τους απαγορεύθηκε, τα παιδιά αντέδρασαν και με την προτροπή των γονιών τους πήραν την πρωτοβουλία να παρελάσουν μόνα τους χωρίς τη συνοδεία εκπαιδευτικών, για να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο. Ωστόσο λίγο πριν την παρέλαση κι ενώ οι μαθητές είχαν παραταχθεί κανονικά, οι τελετάρχες τους ενημέρωσε ότι, απαγορεύεται να παρελάσουν. Τελικά, έπειτα από παρέμβαση των γονέων και αφού αποφάσισαν να τους συνοδεύσουν, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρέλασαν κανονικά.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου