Δηλώσεις για την «Ευριπίδεια Διαδρομή» | Epirus World

Δηλώσεις για την «Ευριπίδεια Διαδρομή»

Το Σάββατο, 13 Απριλίου θα διεξαχθεί στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, για τέταρτη συνεχόμενη  χρονιά, ο πιστοποιημένος από τον ΣΕΓΑΣ αγώνας δρόμου «Ευριπίδεια Διαδρομή».

Πρόκειται για έναν αγώνα που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιαννιώτη Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Κωπηλασίας Ευριπίδη Σκλιβανίτη.

Τη διοργάνωση έχουν τα Εκπαιδευτήρια «Σύγχρονη Παιδεία» Μυκόνου, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου και του ΣΕΓΑΣ.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 4η «Ευριπίδεια Διαδρομή» μπορούν να ταξιδέψουν ομαδικά από τα Γιάννενα προς Μύκονο μετ’ επιστροφής. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλ: 6944178383 (Χρήστος Κουτσιαύτης) και 6945409570 (Νίκος Παππάς).

Το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδα μετάβασης και επιστροφής (λεωφορείο και πλοίο) μαζί με δύο διανυκτερεύσεις σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Μυκόνου είναι 110 ευρώ. Η αναχώρηση θα γίνει από τα Γιάννενα την Παρασκευή, 12 Απριλίου και η επιστροφή θα είναι ξημερώματα της Δευτέρας, 15 Απριλίου.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου