Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης εφιστά την προσοχή των Χριστιανών για τη δράση Μαρτύρων του Ιεχωβά στην περιοχή | Epirus World

Η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης εφιστά την προσοχή των Χριστιανών για τη δράση Μαρτύρων του Ιεχωβά στην περιοχή

Για υπερδραστηριότητα και ιδιαίτερη κινητικότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Πρέβεζας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης. 

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη, ο Χιλιασμός είναι μια ξενόφερτη οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν της Αμερικής η οποία μέσω των βιβλίων και περιοδικών που εκδίδει, διοχετεύει πλάνες και αντιχριστιανικές διδασκαλίες. 

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της η Μητρόπολη υπογραμμίζει ότι σέβεται την θρησκευτική ελευθερία οποιουδήποτε ατόμου "δικαιουμένου να επιλέγει τον τρόπου που επιθυμεί να θρησκεύει ή όχι" ωστόσο σπεύδει να ενημερώσει και να διαφωτίσει τους χριστιανούς ότι για την Ορθόδοξη Εκκλησία οι Χιλιαστές ή Μάρτυρες του Ιεχωβά αποτελούν μια ύπουλη και επικίνδυνη αίρεση που ιδρύθηκε στην Αμερική το 1884.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου