Χωρίς δράση το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ | Epirus World

Χωρίς δράση το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ

Δε θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο τα τρία τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς παίδες και έφηβοι θα έχουν το καθιερωμένο τους ρεπό, ενώ οι αγώνες της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νέων, το πιθανότερο είναι να οριστούν από τη super league, το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Επομένως η αναμέτρηση της Κ-19 του ΠΑΣ με την αντίστοιχη της Λάρισας μεταφέρεται για την ερχόμενη εβδομάδα, με τα πρωταθλήματα των Κ-17 και Κ-15 να εξελίσσονται κανονικά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, με τους έφηβους του ΠΑΣ να στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, στο Αγρίνιο. Μετά τη συγκλονιστική νίκη της ομάδας του Νίκου Μπαδήμα την προηγούμενη αγωνιστική επί του Παναιτωλικού, ξεκαθάρισαν αρκετά τα πράγματα ως προς την πολυπόθητη δεύτερη θέση, με τους Γιαννιώτες σαφώς να έχουν αποκτήσει ένα ισχυρότατο προβάδισμα για τη συμμετοχή τους στα play-off. O ΠΑΣ έχει μειώσει τη διαφορά του ακόμη και από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα έχει αυξήσει κι άλλο τη διαφορά από την τρίτη θέση, όπου βρίσκεται η ομάδα του Αγρινίου. Ο Δικέφαλος του Βορρά απέχει 13 βαθμούς από την τρίτη θέση και τους Αγρινιώτες, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τις πιθανότητες της νίκης σαφώς με το μέρος τους.

Ράνια Κρικώνη
sportsioannina
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου