Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Κομπότι Άρτας, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών | Epirus World

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στο Κομπότι Άρτας, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους -61- γραμμαρίων και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν, χθες (19-03-2019) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ένας 41χρονος άνδρας και μία 27χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. 

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 41χρονος ως οδηγός και η 27χρονη ως συνοδηγός και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της 27χρονης μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους -61- γραμμαρίων, την οποία προόριζαν για διακίνηση. 

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη στην Άρτα και ένας ακόμα 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς παραχώρησε το ανωτέρω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,9) γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.  
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου