Σημαντικές διακρίσεις για τα κορίτσια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα στους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στην Πάτρα | Epirus World

Σημαντικές διακρίσεις για τα κορίτσια του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα στους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στην Πάτρα

Στους διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων,Παγκορασίδων,Νεανίδων,Γυναικών και ENSEMBLE Γ΄ Περιφέρειας που διοργάνωσε στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαρτίου η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας συμμετείχε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα Πρέβεζας. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Αθλητικά σωματεία από την Πελοπόννησο, την Ήπειρο, τη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά με περίπου 120 αθλήτριες προσέφεραν ένα μοναδικό θέαμα ρυθμικής γυμναστικής στο κλειστό «Ροϊτίκων» μέσω εντυπωσιακών προγραμμάτων με στεφάνι, μπάλα, κορύνες, σχοινί, κορδέλα αλλά και ENSEMBLE. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χορεύει και παπούτσια
Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα Πρέβεζας συμμετείχε με 13 αθλήτριες οι οποίες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις. Η παγκορασίδα Ντάγγα Αγγελίνα κατέλαβε την τρίτη θέση στο σχοινί και χάλκινο μετάλλιο, ενώ η νεάνιδα Σαλμά Εύη βγήκε όγδοη στην μπάλα και στις κορύνες. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η ομάδα των γυναικών πήρε την πρώτη θέση στο σύνθετο ομαδικό και η Πάντα Αθηνά την 1η θέση και στο σύνθετο ατομικό. 
Πιο συγκεκριμένα:
1η Θέση στις κορίνες-Πάντα Αθήνα
1η-Θέση στο στεφάνι –Πάντα Αθηνά
2η –θέση στην μπάλα-Πάντα Αθηνά
3η-θεση στην μπάλλα –Ράπτη Κατερίνα
2η –θέση στην κορδέλα –Πάντα Αθήνα 
Η προπονήτρια του συλλόγου Ζαντραβέλη Βασιλική δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα του αγώνα, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται με τον αγώνα πρόκρισης των κορασίδων στην Πάτρα 3-5 Μαΐου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου