Μια ξεχωριστή γιορτή πολιτισμού ξεκίνησε στην Πρέβεζα | Epirus World

Μια ξεχωριστή γιορτή πολιτισμού ξεκίνησε στην Πρέβεζα

Με τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης Εαρινής Γιορτής των τεχνών, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου. Το πολιτιστικό κέντρο Πρέβεζας (πρώην ΟΑΣΗ) ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το φιλότεχνο κοινό για οχτώ πλούσιες σε πολιτιστικές δράσεις ημέρες.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα «Ορίζοντες», που διοργανώνει την 2η Εαρινή Γιορτή των Τεχνών κάθε επιτυχία, ενώ στην συνέχεια περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν δύο μουσικές εκδηλώσεις, η πρώτη από την ομάδα KrotalArta και η δεύτερη από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, το οποίο χάρισε στο κοινό ένα εξαίσιο μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα «Ορίζοντες αποτελείται από ενεργούς πολίτες της Πρέβεζας που ασχολούνται με τις εικαστικές τέχνες και την χειροτεχνία, έχει σαν σκοπό την παρέμβαση στην πολιτιστική ζωή της πόλης, με διάφορες εικαστικές και καλλιτεχνικές γενικά εκδηλώσεις.
Στην εικαστική έκθεση συμμετέχουν οι :
Ιουλία Κλαβανίδου
Ντίνα Δράκου
Βαγγέλης Τσώλης
Κώστας Πιέτας
Χρυσάνθη Μπάρκα
Δημήτρης Γιαννικόπουλος
Ηρακλής Διαμάντης
Δήμητρα Τσεγκελίδη
Χρήστος Σταύρακας
Φωτεινή Παππά
Το πλήρες πρόγραμμα:
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου