Τον Ιούνιο ξεκινά το Πολυδύναμο στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα | Epirus World

Τον Ιούνιο ξεκινά το Πολυδύναμο στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα

Τον Ιούνιο και με ανοικτό ενδεχόμενο να είναι παρών στα εγκαίνια ο πρωθυπουργός, αναμένεται να λειτουργήσει το Πολυδύναμο του Χατζηκώστα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή Ευάγγελου Καρβούνη στα τοπικά ΜΜΕ, το Πολυδύναμο και η λειτουργία του πέρασαν με ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης. 

Ο κ. Καρβούνης είπε οτι ακολουθούν τα απαραίτητα τεχνικά έργα συντήρησης αλλά και οι προσλήψεις για να ξεκινήσει το πρώτο τέτοιου τύπου κέντρου. Στην απόφαση αναφέρεται: Ν. 4600/2019 (ΦΕΚ Α 45/9-3-2019) Άρθρο 123. Σύσταση Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης των χρηστών Ναρκωτικών και του Αλκοολισμού «Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» συνιστάται «Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης της κρίσης των χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοολισμού», ως αποκεντρωμένη οργανική μονάδα αυτού. 

Με τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Υ4α/οικ. 112527/2012 (Β΄ 3286) κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας, καθορίζεται ο σκοπός του Πολυδύναμου Κέντρου, οι θέσεις του προσωπικού του, οι οποίες δεν συνυπολογίζονται στα όρια του άρθρου 9 του π.δ. 87/1986 (Α΄ 32), η κατανομή των θέσεων σε κλάδους και ειδικότητες, καθώς και κάθε οργανωτικό και λειτουργικό θέμα.».
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου