Με δεκάδες πυροτεχνήματα η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας | Epirus World

Με δεκάδες πυροτεχνήματα η τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Η νύχτα έγινε μέρα στην τελετή λήξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Λιμάνι της πόλης.  Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πρεβεζάνικο ουρανό και μαζί με την βαρκαρόλα που πραγματοποίησαν αλιείς της περιοχής, δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες ντόπιους και επισκέπτες να παρακολουθήσουν  ένα πολύ όμορφο θέαμα .
Συγχρόνως, έγινε και η καύση ομοιώματος του Βασιλιά Καρνάβαλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μέσα στη θάλασσα όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στάθηκε εμπόδιο και έτσι η καύση έγινε στον εμπορικό λιμένα της Πρέβεζας.
Με τα ηχεία να παίζουν δυνατά Αποκριάτικα τραγούδια και το κέφι να έχει εκτοξευτεί με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη με άρματα παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη, οι διοργανωτές αποχαιρέτησαν τους χιλιάδες καρναβαλιστές που συμμετείχαν στο φετινό καρναβάλι -καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ – και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.
Νωρίτερα δεκάδες καρναβαλιστές φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους, πήραν τα ποδήλατα τους και πραγματοποίησαν μία ξεχωριστή Καρναβαλάδα – Αποκριάτική Ποδηλατάδα στους δρόμους της Πρέβεζας.
photo Βασιλική Σαρρή - mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου