Η νέα ανάρτηση του Αρκά για την πολιτικότητα των σκίτσων του | Epirus World

Η νέα ανάρτηση του Αρκά για την πολιτικότητα των σκίτσων του

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς απαντά ξανά στους επικριτές του με το γνωστό αιχμηρό του χιούμορ, ξανά χωρίς κάποιο σκίτσο αλλά με ανάρτησή του στο Facebοok.
«Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε. Με ζώα ασχολιόταν πάντα στα σκίτσα του» αναφέρει χαρακτηριστικά

Την προηγούμενη φορά ο Αρκάς κλήθηκε να σχολιάσει μέσω Facebook ότι πριν το 2015 δεν έκανε πολιτικά σκίτσα λέγοντας: «Ο Αρκάς θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή. Απέναντι σ’ αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός».
Με μία νέα του ανάρτηση χωρίς κάποιο σκίτσο ο Αρκάς τοποθετείται εκ νέου:
«”Ο Aρκάς τα παίρνει”, “Ο Aρκάς δεν είναι ο Αρκάς”, «Ο Aρκάς έχει πουλήσει το όνομά του», “Ο Αρκάς έχει πεθάνει και γράφουν οι κληρονόμοι του” κλπ. Προτείνουμε λοιπόν μια συμφωνία στα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ: Αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει κι ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον πρωθυπουργό».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου