Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η έγκριση του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών για το τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα | Epirus World

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η έγκριση του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών για το τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Πρέβεζα

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η έγκριση του Κανονισμού Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (Σχολή Πρέβεζας).Με τον κανονισμό, τον οποίο υπογράφει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης καθορίζονται η δομή, η λειτουργία και οι προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών καθώς και οι διαδικασίες εκπόνησης διδακτορικής διατριβής και απόκτησης Διδακτορικού Διπλώματος στο Τμήμα Λογιστικής και Xρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής αποσκοπεί στην προαγωγή της γνώσης και της πρωτότυπης επιστημονικής έρευνας σε θεματικές περιοχές που εμπίπτουν στα γνωστικά/ερευνητικά πεδία του Τμήματος.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου