3η και τελευταία για το ΣΒΑΚ | Epirus World

3η και τελευταία για το ΣΒΑΚ

Τρίτη και τελευταία δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ιωαννιτών, το οποίο επιφέρει μία σειρά μεγάλων αλλαγών στις κυκλοφοριακές συνήθειες της πόλης.

Η σημαντικότερη κι αυτή που έχει συζητηθεί εντονότερα είναι η πεζοδρόμηση της οδού Αβέρωφ όπως και τμήματος του ιστορικού κέντρου, της Ανεξαρτησίας συμπεριλαμβανομένης.

Η τρίτη διαβούλευση θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.  στο Κεντρικό Δημαρχείο Δήμου Ιωαννιτών, Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Τσακάλωφ».

Κατά την διάρκειά της θα παρουσιαστούν οι μελέτες, τα έργα αλλά και η κοστολόγησή τους στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ενώ θα ακολουθήσει η ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα του Δήμου προκειμένου να κατατεθούν κι εκεί δημόσια προτάσεις που έχουν να κάνουν με το κόστος αλλά και την ιεράρχηση των έργων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου