Συνελήφθη 37χρονη για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην πόλη της Άρτας | Epirus World

Συνελήφθη 37χρονη για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην πόλη της Άρτας

Στα ίχνη και στη σύλληψη μίας 37χρονης αλλοδαπής διακινήτριας ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας την Πέμπτη (07-03-2019) το μεσημέρι στην περιοχή της Λιμίνης Άρτας, εντοπίστηκε η 37χρονη να επιβαίνει σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ταξί), μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε  στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (71,91) γραμμαρίων, την οποία προόριζε για διακίνηση. 
Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας. 
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου