Σε φόντο γαλανόλευκο τα σχολεία της Πρέβεζας γιόρτασαν την Επέτειο της 25ης Μαρτίου | Epirus World

Σε φόντο γαλανόλευκο τα σχολεία της Πρέβεζας γιόρτασαν την Επέτειο της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Δευτέρα εν όψει της μαθητικής παρέλασης

Με ομιλίες, ποιήματα , τραγούδια, θεατρικά σκετς και παραδοσιακούς χορούς τα σχολεία της Πρέβεζας γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Τα παιδιά τίμησαν τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για τον διαχρονικό αγώνα των Ελλήνων για την Ελευθερία.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο , στην πλατεία Ανδρούτσου καθώς και στο Μνημείο του Ναύτη .Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ώρα 11 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους θα τελεστεί Δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος.Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η Ελένη Κεχαγιά Δ/ντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, ενώ στις 12 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση ( μαθητών, συλλόγων κλπ) στην παραλιακή οδό Σπηλιάδου. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων βουλευτής Πρέβεζας Κωνσταντίνος Μπάρκας. Εν τω μεταξύ το Τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου εν όψει της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 θα προβεί σε απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί της οδού Σπηλιάδου από το ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έως το Δικαστικό Μέγαρο τη Δευτέρα 25 Mαρτίου από ώρα 06:00 μέχρι και το τέλος των εκδηλώσεων. Οι παραβάτες των ανωτέρω διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις Διατάξεις του ΚΟΚ.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου