Ακατάλληλα προς χρήση 10 οχήματα του Δήμου Πρέβεζας | Epirus World

Ακατάλληλα προς χρήση 10 οχήματα του Δήμου Πρέβεζας

Ακατάλληλα  κρίθηκαν από αρμόδια επιτροπή , 10 οχήματα του Δήμου Πρέβεζας. Η επιτροπή που συγκροτήθηκε με Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου το 2017, προκειμένου να εξετάσει την καταλληλότητα για κυκλοφορία και χρήση των οχημάτων του Δήμου τα οποία βρίσκονται σε ακινησία συνεδρίασε στις 12 Μαρτίου του 2019  και έπειτα από τον σχετικό έλεγχο διαπίστωσε ότι δύο επιβατικά, δύο απορριμματοφόρα, τρία φορτηγά ανατρεπόμενα, ένα φορτηγό εκκενώσεως βόθρων, ένα βυτιοφόρο και ένα αγροτικό κρίνονται ακατάλληλα προς χρήση και ασύμφορα προς επισκευή λόγω εκτεταμένων ζημιών.

Το παλαιότερο από τα 10 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1983, ενώ το νεότερο το 2003. Σύμφωνα με το πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης Καταλληλότητας Οχημάτων, στην πλειοψηφία τους, τα οχήματα παρουσιάζουν ζημιές στους κινητήρες, στα ελαστικά και τα αμαξώματα. Επίσης, τα περισσότερα είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν διαθέτουν σύστημα ABS, το οποίο πλέον είναι υποχρεωτικό.

Η Επιτροπή προτείνει την απόσυρση από την κυκλοφορία, και τη διαγραφή τους από τα μητρώα οχημάτων του Δήμου Πρέβεζας των συγκεκριμένων οχημάτων.

Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 29 Μαρτίου.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου