Η TUS επιστρέφει στα Γιάννινα.. Ξεκινά και πάλι η πτήση από την Λάρνακα! | Epirus World

Η TUS επιστρέφει στα Γιάννινα.. Ξεκινά και πάλι η πτήση από την Λάρνακα!

Μετά από αρκετούς μήνες διακοπής των δρομολογίων η Κυπριακή Tus ξεκινά και πάλι τις πτήσεις της από την Μεγαλόνησο προς τα Γιάννινα. Η αεροπορική εταιρία, ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη των πτήσεων αρχής γενομένης από τις 12 Απριλίου και μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, όσο διαρκεί δηλαδή το θερινό πρόγραμμα. Μάλιστα διαθέτει ήδη εισιτήρια με την τιμή τους για το ταξίδι από την Λάρνακα προς τα Γιάννινα ή από τα Γιάννινα προς την Λάρνακα να ανέρχεται μόλις στα 79 ευρώ! Πρόκειται για ένα δρομολόγιο που στο διάστημα που λειτούργησε παρουσίασε ικανοποιητική πληρότητα.

Πέρα από την διευκόλυνση επισκεπτών μεταξύ των δύο περιοχών, εξυπηρέτησε στο μέγιστο βαθμό Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αλλά και Ηπειρώτες που βρίσκονται στην Κύπρο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα πλάνα της εταιρίας ήταν η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ισραήλ. Οι συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς μάλιστα είχαν φτάσει σε τελικό στάδιο, λίγο πριν διακοπούν αιφνίδια τα δρομολόγια, το περασμένο φθινόπωρο.

Η νέα αρχή που γίνεται είναι σίγουρο ότι θα επαναφέρει στο προσκήνιο και την δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου