Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας: Εξόρμηση στην οροσειρά RILA της Βουλγαρίας | Epirus World

Ορειβατικός Σύλλογος Πρέβεζας: Εξόρμηση στην οροσειρά RILA της Βουλγαρίας

Το τετραήμερο 14, 15, 16 και 17 Ιουνίου (Αγ. Πνεύματος), θα γίνει η προγραμματισμένη εξόρμηση του συλλόγου μας στη Βουλγαρία, με το παρακάτω κοινό πρόγραμμα των συλλόγων της Περ/ρειας Ηπείρου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3: ώρα 06:00΄ αναχώρηση από την πλατεία Ανδρούτσου για το PANICHISTHE της Βουλγαρίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  Α΄ ΟΜΑΔΑΣ:
Με την άφιξη στο Panichisthe θα γίνει ανάβαση στο καταφύγιο Skakavica (ώρες πορείας 1:30΄) και στη συνέχεια (εφόσον υπάρχει χρόνος) επίσκεψη στον ομώνυμο καταρράκτη (ώρες πορείας 0:30΄). Επιστροφή στο καταφύγιο για διανυκτέρευση.
Σάββατο 15 Ιουνίου: Πορεία στις 7 λίμνες με κατάληξη στο καταφύγιο Ivan Vazov, όπου και θα γίνει η 2η διανυκτέρευση.
Ώρες πορείας: 8-9.  Βαθμός δυσκολίας: 2
Κυριακή 16 Ιουνίου: Ανάβαση στην κορυφή Malyovitsa (2.729 μ.) και επιστροφή στο καταφύγιοIvan Vazov όπου και θα γίνει η 3η διανυκτέρευση.
Ώρες πορείας: 8.  Βαθμός δυσκολίας: 2
Δευτέρα 17 Ιουνίου: Κατάβαση από το καταφύγιο  Ivan Vazov στο  μοναστήρι της Ρίλας, όπου θα συναντηθεί με τη Β΄ ομάδα και επιστροφή στην Πρέβεζα.
Ώρες πορείας: 6.  Βαθμός δυσκολίας: 2

Οι υποψήφιοι της Α΄ ομάδας πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδεχομένως να απαιτηθεί χειμερινός εξοπλισμός (piole & crambon ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  Β΄ ΟΜΑΔΑΣ:
Παρασκευή 14 Ιουνίου: Με την άφιξη στο PANICΗISΗTE τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Σάββατο 15 Ιουνίου: Μετάβαση με το λεωφορείο στο Τελεφερίκ για 7 Λίμνες, όπου θα γίνειπεζοπορικός γύρος των λιμνών 6-7 ώρες και όταν τελειώσει η πεζοπορία επιστροφή στο ξενοδοχείο.
Κυριακή 16 Ιουνίου: Πεζοπορία από PANICHISHTE στον καταρράκτη SKAKAVICA, περίπου 4.30 ώρες και επιστροφή σε SAPAREVA BANJA για λουτρά.
Δευτέρα 17 Ιουνίου: Πεζοπορία 2.30 ωρών από OVCARTSI στον καταρράκτη GORICA και αναχώρηση με το λεωφορείο για το μοναστήρι της Ρίλας, όπου θα συναντηθεί με τη Α΄ ομάδα και επιστροφή στην Πρέβεζα.
Κόστος συμμετοχής κατά προσέγγιση:
Το συνολικό κόστος της εξόρμησης, για την Α΄ ομάδα που θα διανυκτερεύσει στα καταφύγια θα είναι 120 ευρώ και για τη Β΄ ομάδα, που θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο 140 ευρώ.  Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται οι 3 διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και ένα γεύμα και η μετακίνηση με το λεωφορείο.

Δηλώσεις συμμετοχής και προκαταβολή 50 ευρώ στον αρχηγό της εξόρμησης Ζέρβα Γιάννη (τηλ. 693 739 0580) και στα γραφεία του συλλόγου (τηλ. 2682102004) μέχρι 20 Μαρτίου.Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.
 Οι προκαταβολές να κατατίθενται στην τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του συλλόγου (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) με IBAN: GR67 0171 6230 0066 2310 7121 209 και να γράφετε ονοματεπώνυμο και αιτιολογία.
Παρακαλούμε μέχρι την παραπάνω ημερομηνία (20 Μαρτίου) να έχουμε τις δηλώσεις συμμετοχής σας και προκαταβολές για να κλείσουμε έγκαιρα τα δωμάτια και τα λεωφορεία.
eosprevezas
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου