Απαγόρευση του επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο Χατζηκωστα | Epirus World

Απαγόρευση του επισκεπτηρίου στο Νοσοκομείο Χατζηκωστα

Στην απαγόρευση του επισκεπτηρίου σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 31Μαρτίου αποφάσισε η Διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος. Στην σχετική ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ευάγγελου Καρβούνη, αναφέρεται, πως το μέτρο ελήφθη, λόγω έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και για την ασφάλεια των ασθενών .Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, θα επιτρέπεται αυστηρά, η παρουσία το πολύ ενός συνοδού ασθενή και μόνο με χρήση προστατευτικής χειρουργικής μάσκας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι με προηγούμενη απόφαση έχει

απαγορευθεί ήδη το επισκεπτήριο στους χώρους Μαιευτικής – Γυναικολογικής. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας το επισκεπτήριο γίνεται καθημερινά στις 14:00 και έχει διάρκεια 5 λεπτών για ένα συνοδό.

Παράλληλα επισημαίνεται, ότι σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω οδηγιών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιφυλάσσεται να κάνει χρήση όλων των νομίμων μέσων για την προάσπιση της υγείας των νοσηλευομένων ασθενών.

Πηγή :ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου