"Τρίποντα" αλληλεγγύης από τον Άκτιο Απόλλωνα | Epirus World

"Τρίποντα" αλληλεγγύης από τον Άκτιο Απόλλωνα

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης με τίτλο "Βάζουμε Καλάθια Αγάπης" με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Πρέβεζας και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων πολιτών της πόλης μας. 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η προσπάθεια της ομάδας ξεκίνησε με τη συνεργασία της με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας. Από την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς και μέχρι την ολοκλήρωση της, κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αναμετρήσεων της ομάδας, στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας γίνεται συγκέντρωση εσόδων και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου προχώρησαν σε αγορά τροφίμων τα οποία παρέδωσε ομάδα παικτών την Τρίτη 12/2 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πρέβεζας. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης θα διαρκέσει έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν. Στόχος του Συλλόγου είναι να προχωρήσουν σε νέα αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και σε αγορά φαρμάκων για την στήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Πρέβεζας.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου