Φίλαθλος καταγγέλλει για το Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας – «η Δημοτική αρχή πότε επιτέλους θα αναλάβει τις ευθύνες της ;» | Epirus World

Φίλαθλος καταγγέλλει για το Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας – «η Δημοτική αρχή πότε επιτέλους θα αναλάβει τις ευθύνες της ;»

Εικόνες που σίγουρα δεν περιποιούν τιμή για έναν αθλητικό χώρο, απέστειλε στο mypreveza.gr φίλαθλος που επισκέπτεται συχνά το Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας.

Σκουριασμένα κουτιά ηλεκτρικών εγκαταστάσεων , σπασμένοι γλόμποι λαμπτήρων και βρωμιά στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ, συνθέτουν ένα σκηνικό που αν μη τι άλλο δεν είναι και το καλύτερο για μία αθλητική εγκατάσταση που πραγματοποιούνται πολλοί αγώνες  αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ τα περισσότερα Σαββατοκύριακα του χρόνου.

«Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει τον τελευταίο καιρό όποιος επισκεφθεί σαν  φίλαθλος το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Αλήθεια οι υπεύθυνοι αυτού του χώρου πως μπορούν να δέχονται αυτή την κατάσταση και από την άλλη η Δημοτική αρχή πότε επιτέλους θα αναλάβει τις ευθύνες της ;» αναρωτιέται η φίλαθλος που μας απέστειλε το φωτογραφικό υλικό.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου