Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Ήπειρο… Χιονοπτώσεις στα ορεινά | Epirus World

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν την Ήπειρο… Χιονοπτώσεις στα ορεινά

Ισχυροί άνεμοι σαρώνουν το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου ενώ ήδη στα ορεινά από το πρωί του Σαββάτου εκδηλώνονται χιονοπτώσεις. Ο υδράργυρος στο Μέτσοβο έπεσε στους πέντε βαθμούς υπό το μηδέν ενώ ο δυνατός αέρας που φυσάει και το χιόνι κάνουν το κρύο εντονότερο. Η Πολιτική Προστασία ήδη έχει κινήσει μηχανήματα προκειμένου να μείνει ανοιχτός ο δρόμος προς την Μηλιά αλλά και σε άλλα σημεία του Νομού Ιωαννίνων. Ισχυροί άνεμοι πνέουν και στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Η συγκοινωνία με το Νησάκι έχει διακοπεί. Οι συνθήκες στην διάρκεια της μέρας αναμένεται να χειροτερέψουν καθώς προβλέπεται ενίσχυση των ανέμων και συνέχιση των χιονοπτώσεων σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Κυριακή βασικό χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο υδράργυρος να μείνει καθηλωμένος υπό το μηδέν τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Παράλληλα θα διατηρηθούν οι πολύ ισχυροί άνεμοι σχεδόν σε όλη την Ήπειρο.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου