Κατσικάς: Διέρρηξαν τολ της Περιφέρειας Ηπείρου και κατέστρεψαν τα πάντα! | Epirus World

Κατσικάς: Διέρρηξαν τολ της Περιφέρειας Ηπείρου και κατέστρεψαν τα πάντα!

Εικόνες πλήρους καταστροφής άφησαν πίσω τους οι άγνωστοι που έδρασαν κατά την διάρκεια της νύχτας στην περιοχή του Κατσικά, στους χώρους της Περιφέρειας Ηπείρου, πλησίον του Κέντρου Φιλοξενίας. Οι άγνωστοι διέρρηξαν ένα από τα τολ που ανήκει στην Περιφέρεια Ηπείρου και κατέστρεψαν τα πάντα. Εκεί είχαν μεταφερθεί και φυλάσσονταν υλικά από τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) υψηλού κόστους και απολύτως εξειδικευμένα για σειρά επιστημονικών εργασιών. Νωρίς το πρωί οι εικόνες που αντίκρισαν οι υπεύθυνοι ήταν αυτές της ολοκληρωτικής καταστροφής.

Οι άγνωστοι είχαν σπάσει με λοστούς τις κλειδαριές και μπαίνοντας στο εσωτερικό διέλυσαν όλα τα υλικά που βρήκαν μπροστά τους.

Ο χώρος κατά την διάρκεια της ημέρας φυλάσσεται από προσωπικό της Περιφέρειας Ηπείρου.

Φαίνεται όμως ότι κατά τις νυχτερινές ώρες ο καθένας μπορεί να δράσει ελεύθερα. Σύμφωνα με πληροφορίες τις ημέρες αυτές δεν υπάρχει νυχτερινή φύλαξη ούτε στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.

Είναι η τρίτη φορά όπου σημειώνεται κλοπή και καταστροφή υλικών στους αποθηκευτικούς χώρους που διατηρεί η Περιφέρεια στην περιοχή.

Τα υλικά που είχαν μεταφερθεί από τον ΟΠΕ θα αποτελούσαν την βάση για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ώστε να λειτουργήσει στην περιοχή κέντρο πιστοποίησης εξαγώγιμων προϊόντων.

Αλλά τώρα γίνεται η καταγραφή των ζημιών…
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου