Το Καρναβάλι ξεκίνησε επίσημα στην Πρέβεζα! | Epirus World

Το Καρναβάλι ξεκίνησε επίσημα στην Πρέβεζα!

Η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και υπέροχων μουσικοχορευτικών και θεατρικών θεμάτων, το Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019 το βράδυ. Το πρόγραμμα άνοιξε με τους διοργανωτές να εύχονται «Καλό Καρναβάλι» να σβήνουν τα φώτα και να γεμίζει ο ουρανός της Πρέβεζας υπέροχα Βεγγαλικά.

Το πρώτο τραγούδι ήταν για υπαίθριο χορό από τις σχολές και ήταν το «Carnival» στο οποίο συμμετείχαν και τα «Κρόταλα» από την Άρτα και ενθουσίασαν τον κόσμο. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε Θεατρικά σκετς από τον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά, Κρόταλα και Pa Bailar (Με Φαίη Σουίδα). Α.Γ.Σ. «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη, το Fitness Studio με τη Σπυριδούλα Σιάση, η σχολή DANCE FLAME με την Όλγα Παλάντζα, χορευτικά από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Νικόπολη», Πρόγραμμα από τη σχολή χορού STEP UP , ενώ φινάλε έγινε με τον Χωροχώρο Έκφραση της Μαριέττας Γκούμα. Στον χώρο της εκδήλωσης είχε στηθεί ψησταριά και οι διοργανωτές διένειμαν  δωρεάν λουκάνικα, σουβλάκια, κρασί, τσίπουρο, χυμοί, αναψυκτικά, νερά κλπ.

Οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη μας θα συνεχιστούν,  το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου  με τον «Κόκκινο Χορό» που θα πραγματοποιηθεί  στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα με Live με τον μοναδικό Πασχάλη, ο οποίος θα τραγουδήσει επιτυχίες από τις δεκαετίες 60,70, 80, μέχρι και σήμερα! Σε ότι αφορά τα Γκρουπ φέτος, ο τελικός αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να είναι ιλιγγιώδης! Ρεκόρ νέων γκρουπ περισσότερων από κάθε άλλη χρονιά καταγράφεται στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας .

Για τις παρέες, τα καταστήματα, τους συλλόγους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τα φροντιστήρια και όλοι όσοι έχουν δημιουργήσει τα αποκριάτικα θέματά τους και τα Γκρουπ τους, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα παραπάνω τηλέφωνα, επικοινωνώντας με τα συγκεκριμένα άτομα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας : Σπύρο Πλέουρα (τηλ 2682100269), Χρήστο Λούπα ((6945215266) Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447), Θωμά Τσούνη (6937287704) Στέλιο Παπαδία (6937099285), Κώστα Βλάχο (6944167674), Γιώργο Μάστορα ((6944691288), Σπύρο Κόκκαλη (6932240169).
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου