Εντός έδρας παιχνίδια για τις υποδομές του ΠΑΣ | Epirus World

Εντός έδρας παιχνίδια για τις υποδομές του ΠΑΣ

Ενδιαφέρουσες εντός έδρας αναμετρήσεις θα δώσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο τα τρία τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, με τα παιχνίδια να διεξάγονται όλα το Σάββατο, στο Αθλητικό Κέντρο «epirus sport».

Πρώτοι χρονικά θα αγωνιστούν οι Νέοι, οι οποίοι μετά τη μεγάλη τους νίκη με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού, καλούνται να δώσουν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Οι Περιστεριώτες διανύουν εξαιρετική χρονιά, βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 38 βαθμούς και αναμφίβολα θα είναι ένας δυνατός και υπολογίσιμος αντίπαλος για τους Γιαννιώτες. Στον αντίποδα, οι Ηπειρώτες κάνουν αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, έχουν συγκεντρώσει 25 βαθμούς και αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζει μια βαθμολογική απόσταση της τάξεως των 13 βαθμών, εν τούτοις αναμένεται να διεξαχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι, μιας και το συγκρότημα του Μ. Παναγιώτου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 10:45 και θα την διευθύνει ο Φίτσας Β., με βοηθούς του τους Κέφη Γρ. και Αναγνωστάκη Π. από το σύνδεσμο Πρέβεζας. Παρατηρητής θα είναι ο Μπίτας Β. από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παραλαμβάνουν οι παίδες του ΠΑΣ, οι οποίοι μετά το πρώτο τους φετινό διπλό, σε μια δύσκολη μάλιστα έδρα, όπως είναι εκείνη της Ξάνθης, υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα του Άρη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στη δεύτερη θέση, έχοντας 17 βαθμούς, αλλά σε μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που προπορεύεται με 34. Από την άλλη, οι Γιαννιώτες έχουν συγκεντρώσει 9 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Νέος Κ. , με βοηθούς του τους Πάνο Σ. και Γεωργίου Β. από το σύνδεσμο Ηπείρου.
Τελευταία χρονικά θα αγωνιστεί η Κ-17 του ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά και το διπλό στη Λάρισα, που ήρθε κατόπιν της τεράστιας νίκης επί του ΠΑΟΚ, θα υποδεχθεί και εκείνη στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.

Η νίκη των Γιαννιωτών την προηγούμενη αγωνιστική, σε συνδυασμό με την απώλεια βαθμών του Παναιτωλικού, τους έφερε μόνους δεύτερους, έχοντας 30 βαθμούς, με τους Αγρινιώτες να ακολουθούν με 28. Οι Θεσσαλονικείς έχουν 25 και το συγκρότημα του Ν. Μπαδήμα θα διεκδικήσει τη νίκη και αν αυτή συνδυαστεί με νέα γκέλα του Παναιτωλικού, που φιλοξενεί την Ξάνθη, τότε θα αποσπαστεί κι άλλο στη βαθμολογία από τους Αγρινιώτες. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:30 και διαιτητής έχει οριστεί ο Τζάμος Δ., με βοηθούς του τους Πρέσπαρη Γρ. και Σιδερίδη Χρ. από την ΕΠΣ Καστοριάς. Παρατηρητής θα είναι ο Αθανασίου Κ. από το σύνδεσμο Ηπείρου.

Ράνια Κρικώνη - sportsioannina
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου