Με τις "βαλίτσες" της γεμάτες μουσική και αγάπη επέστρεψε από την Πάφο η παιδική Χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας | Epirus World

Με τις "βαλίτσες" της γεμάτες μουσική και αγάπη επέστρεψε από την Πάφο η παιδική Χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας

Θερμή υποδοχή από τις αρχές της αδελφοποιημένης με την Πρέβεζα πόλη της Κύπρου

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε τα ξημερώματα στην Πρέβεζα η αντιπροσωπεία της Χορωδίας "Αρμονία" βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες από το ταξίδι της στην αδελφοποιημένη με την Πρέβεζα πόλη της Κύπρου την πανέμορφη Πάφο. Η Πάφος έγινε μια "αγκαλιά" για τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες συνοδούς της Χορωδίας "Αρμονία" τα μελη της οποίας έγιναν δεκτά από τις αρχές της Κυπριακής πόλης. Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε συναυλία στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, η οποία διοργανώθηκε από το Μουσικό Σχολείο Πάφου, με τη στήριξη των αδελφοποιημένων Δήμων Πάφου – Πρέβεζας και τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης.

Οι χορωδίες του Μουσικού Σχολείου Πάφου υπό την διεύθυνση της Ελένης Κυπριανού και της Ισαβέλλας Χριστοφίδου, μαζί με τη πολυβραβευμένη χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας υπό τη διεύθυνση της Ανέλιας Στεφάνοβα ερμήνευσαν έργα από το παγκόσμιο χορωδιακό ρεπερτόριο.Κορύφωση της συναυλίας αποτέλεσε, η κοινή ερμηνεία από τις τρεις χορωδίες του τραγουδιού «Μια πόλη μαγική» του Μάνου Χατζιδάκι, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Κυπριανού. Συμμετείχαν επίσης τα μουσικά σύνολα κιθάρων και εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Πάφου, υπό την διεύθυνση των Τιμόθεου Στυλιανίδη και Χρυσόστομου Νεοφύτου, αντίστοιχα.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Τη συναυλία χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της χορωδίας "Αρμονία" Απόστολος Αντωνίου και ο Συντονιστής των Μουσικών Σχολείων Χρύσανθος Χαραλάμπους, εκ μέρους της ΕΜΕ Μουσικής Γεωργίας Νεοφύτου. Επιπρόσθετα, η χορωδία "Αρμονία" Πρέβεζας, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Κύπρο, συμμετείχε στην οικογενειακή συναυλία που διοργάνωσε προς τιμή της το Μουσικό Σχολείο Λεμεσό το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου.Στη συναυλία συμμετείχαν οι χορωδίες του Μουσικού Γυμνασίου και Μουσικού Λυκείου Λεμεσού, υπό τη διεύθυνση του Σόλωνα Κλαδά, με συνολικά περισσότερα από 200 άτομα.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου