Παρουσία του Αντιπρόεδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας | Epirus World

Παρουσία του Αντιπρόεδρου της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας

Με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη και παρουσία μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Τζίμας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, το μέλος της ΝΔ και Γενικός Συντονιστής του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών στην Περιφέρεια Ηπείρου Gianluca Ματσίρας, ο εκπρόσωπος της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ Φίλιππος Ευαγγέλου και ο βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης. Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Β' Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης στην ομιλία του, άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, μίλησε διεξοδικά για το θέμα της "Συμφωνίας των Πρεσπών" και πως το κόμμα θα δώσει μάχη στη Βουλή για να μην περάσει, τόνισε πως η Ν.Δ. θα εφαρμόσει καλές πρακτικές Ευρωπαϊκών Χωρών και σημείωσε πως είναι πανέτοιμη για τις εκλογές. Αναφέρθηκε στη σημερινή κατάσταση όσον αφορά την οικονομία, την καθημερινότητα των πολιτών και την Παιδεία και έκανε ειδική στο πανεπιστημιακό άσυλο το οποίο όπως είπε είναι ένα άσυλο ανομίας και παρανομίας. 

Όπως υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εμείς, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να μοιράζει τη φτώχεια και αέρα κοπανιστό, θέλουμε με την ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της επιχειρηματικότητας να βάλουμε μπροστά τη μηχανή και να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή οικονομικά, να δημιουργήσουμε το υπόβαθρο για να ασκήσουμε υγιή κοινωνική πολιτική για τους φτωχούς συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως το πραγματικό λαϊκό κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία και σημείωσε πως το 2019 θα είναι ένα έτος τετραπλής νίκης για τη ΝΔ, στις δημοτικές, στις περιφερειακές, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου