Στην τουριστική αδελφοποίηση της Πρέβεζας με τη Ρώμη στοχεύει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας | Epirus World

Στην τουριστική αδελφοποίηση της Πρέβεζας με τη Ρώμη στοχεύει η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής, της εξωστρέφειας αλλά και προώθησης του τουρισμού και των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού Πρέβεζας, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων αποφάσισε να εστιάσει στην Αρχαία Νικόπολη, έναν Αρχαιολογικό Θησαυρό που είναι στο περιουσιακό πλούτο του Νομού μας και είναι ανεκμετάλλευτος εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Με κίνητρο και αφετηρία την Αρχαία Νικόπολη, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων στοχεύει σε  μία δυνατή εποικοδομητική αλλά και μελλοντική Συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων και των δύο λαών σε όλα τα επίπεδα, καθώς όπως πιστεύουν τα μέλη της, η Ρώμη και η Πρέβεζα  έχουν πολλά κοινά πράγματα και στοιχεία που τις ενώνουν και μπορούν έτσι οι δύο λαοί να συνυπάρξουν και τουριστικά.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρεβέζης απέστειλε πρόσκληση συνεργασίας σε τουριστικούς πράκτορες της Ρώμης. Με αυτή τους καλεί να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στον χρόνο, να ξεναγηθούν  στην πόλη που δημιούργησαν και εγκαταστάθηκαν οι πρόγονοί τους Ρωμαίου το 31 π.Χ.,την αρχαία Νικόπολη.Την πόλη που ίδρυσε ο Οκταβιανός Αύγουστος, μετά την νίκη του στην Ναυμαχία του Ακτίου κατά του στόλου του Μάρκου Αντώνιου και της Κλεοπάτρας.
Με αυτό το ταξίδι οι Ξενοδόχοι της Πρέβεζας στοχεύουν στην δημιουργία μιας προοπτικής και μίας τουριστικής και επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων.
Δείτε εδώ την πρόσκληση.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου