Ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες για το Σχέδιο Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας και το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πρέβεζας | Epirus World

Ομόφωνα εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες για το Σχέδιο Δράσης Βιώσιμης Ενέργειας και το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Πρέβεζας

Το Σχέδιο Δράσης για τη Βιώσιμη Ενέργεια του Δήμου Πρέβεζας και το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας μονοπώλησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας. 

Το ολοκληρωμένο Σχέδιο Διαχείρισης Βιώσιμης Ενέργειας του Δήμου του οποίου η μελέτη παραδόθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο περιλαμβάνει σειρά δράσεων σε όλους τους τομείς υποδομών. Με τις δράσεις που θα υλοποιηθούν εκτιμάται ότι οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα θα μειωθούν τουλάχιστον 41% έως το 2030. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος
Επίσης στην ίδια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ομόφωνα και το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας το οποίο περιλαμβάνει μία σειρά προτάσεων για την αστική κινητικότητα. Σχέδιο που μετατρέπει δρόμους της Πρέβεζας σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας, σε δρόμους που αναβιώνουν τις γειτονιές, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον επικεφαλής της μελετητικής ομάδας και συγκοινωνιολόγο Χρήστο. Ριζομυλιώτη. 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) θέτει τις βάσεις για μια πιο βιώσιμη πόλη και περιγράφει τις πολιτικές μετακίνησης, κυκλοφοριακής οργάνωσης και στάθμευσης. Περιλαμβάνει προτάσεις ιεράρχησης και κυκλοφοριακής οργάνωσης του οδικού δικτύου της κεντρικής περιοχής, με λήψη διαχειριστικών μέτρων, σε βραχυχρόνιο και μακροχρόνιο χρονικό ορίζοντα εφαρμογής.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου