Με απουσίες στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ | Epirus World

Με απουσίες στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ

Χωρίς τους τιμωρημένους Λίλα και Αθανασιάδη καθώς και στους τραυματίες Παμλίδη Κρίζμαν Ευαγγέλου και Σιόντη θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στο Αγρίνιο εκεί που θ` αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για την 22η αγωνιστική. Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί για ν` απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση εν όψει του ματς της Δευτέρας, που περιελάμβανε κυρίως τακτική για το ματς του Αγρινίου. Ο προπονητής του «Αγιαξ» της Ηπείρου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λίλα και Αθανασιάδη καθώς και στους τραυματίες Παμλίδη Κρίζμαν Ευαγγέλου και Σιόντη. Αντίθετα επιστρέφει ο Σεργκελασβίλι ενώ διαθέσιμος είναι και ο Νικολιάς που προπονήθηκε κανονικά. 
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
novasports
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου