Ευχαριστήριο προς το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την δωρεά του σε φαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου | Epirus World

Ευχαριστήριο προς το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την δωρεά του σε φαρμακευτικό υλικό προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Η Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πρέβεζας ευχαριστούν θερμά το Ιατρείο – Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την σπουδαία δωρεά του σε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και ιδιαίτερα για τον εξοπλισμό σε έπιπλα - ράφια φαρμακείου. 

Η σημαντική αυτή δωρεά θα συμβάλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ανασφάλιστων και άπορων συνανθρώπων μας, που επισκέπτονται καθημερινά την Δομή. Γι'αυτό και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική τους προσφορά. 

Ευχαριστούμε και πάλι όλους του εθελοντές του Ιατρείου – Φαρμακείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την πολύτιμη ενίσχυση στο έργο μας και ευχόμαστε εγκάρδια καλή συνέχεια και στις δικές σας μελλοντικές ενέργειες.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου