Αποκαλυπτήρια και έκθεση στην Κόνιτσα | Epirus World

Αποκαλυπτήρια και έκθεση στην Κόνιτσα

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα έγιναν στην Κόνιτσα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραβρέθηκε στην ακριτική κωμόπολη με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό.
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής έγιναν από τον ίδιο και τον δήμαρχο Κόνιτσας, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του μητροπολίτη Ανδρέα από όλες τις εκδηλώσεις.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την παρουσία του εγκαινίασε την έκθεση «Η Ήπειρος του ασημιού» στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κόνιτσας, που διοργανώνουν έως τις 3 Μαρτίου, ο δήμος Κόνιτσας και το Μουσείο Αλή Πασά και Επαναστατικής περιόδου των Ελλήνων (Συλλογή Φώτη Ραπακούση).
Ο κ. Παυλόπουλος, εντυπωσιάστηκε από τα εκθέματα (πολεμικά και άλλα αντικείμενα).
Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, ενώ παρέστησαν ο βουλευτής Ιωαννίνων και πρ. υπουργός Κώστας Τασούλας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές και άλλοι.
ΦΩΤΟ: Χάρης Ρουσόπουλος
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου