Άνευ τερμάτων ο αγώνας ΠΑΣ Πρέβεζα - Απόλλων Πάργας- Βασίλης Ξανθόπουλος: “Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν έχει χαθεί τίποτα” | Epirus World

Άνευ τερμάτων ο αγώνας ΠΑΣ Πρέβεζα - Απόλλων Πάργας- Βασίλης Ξανθόπουλος: “Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν έχει χαθεί τίποτα”

Ισόπαλος άνευ τερμάτων έληξε δυστυχώς ο αγώνας για τον ΠΑΣ Πρέβεζα μέσα στην έδρα του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάργας στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Οι κιτρινόμαυροι είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την ομάδα του Λούρο όμως να ακολουθεί και να πλησιάζει καθώς η διαφορά τους είναι πλέον στους 3 βαθμούς. 
Αποβολή: 28' Μπουρνάς (κόκκινη) 
Διαιτητής: Καλογέρης
Βοηθοί: Τσόγκας – Λαϊνάς
ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Καραπιπέρης, Ελέζι, Γεωργίου, Δήμας, Ιασωνίδης, Σκαμνέλος (66' Σταματέλος), Γκίνι, Τσάλας, Τριάντος (83' Κόκκαλης), Μπόμπορης, Δημουλιάς (77' Κατσαρός).
Απόλλων Πάργας (Μουστάκας): Σκάρπος, Τσούμαλης (70' Ρομπέρτο), Μπουρνάς, Μάρκος Β., Γκόγκα, Μάρκος Ν., Μπογιάνγκ, Γκιγκιζγιάν, Σιδέρης (89' Παππάς), Μηλιώνης (90' Καλάι), Τζιοβάνι (53' Ευαγγέλου).
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες
Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:
“Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο γιατί ενώ αγωνίστηκε με 10 παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανταποκρίθηκε. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση. Πέρασε πολλές φορές η μπάλα μέσα στην περιοχή, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Οι παίκτες είχαν συγκέντρωση στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, αλλά δεν υπήρξε ο παίκτης που να κάνει τη διαφορά σε κάποια ευκαιρία ή να εκμεταλλευτούμε μία από τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες και κοντινό πλάνο
Να ευχαριστήσω τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν έχει χαθεί τίποτα. Σε μία αγωνιστική περίοδο υπάρχουν παιχνίδια που πιστεύεις ότι θα τα κερδίσεις και δεν το κατορθώνεις. Παραμένουμε πρώτοι. Όλες οι ομάδες με εμάς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και καλά κάνουν”.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου