Ήπειρος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι τα πέρατα του κόσμου | Epirus World

Ήπειρος από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι τα πέρατα του κόσμου

Κορυφαίο γεγονός για τους απανταχού Ηπειρώτες αποτέλεσε και φέτος η κοπή της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκατοντάδες Ηπειρώτες των Αθηνών αλλά και δεκάδες φορείς από κάθε γωνιά της Ηπείρου. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, Πάργας Αντώνης Νάστας και πολλοί ακόμη αιρετοί, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πλημμύρισε Ηπειρώτικους ήχους και αρώματα, αφού στο γλέντι συμμετείχαν εκατό και πλέον χορευτικοί όμιλοι (με πάνω από 3.000 χορευτές),πλήθος Ηπειρώτες μουσικοί και κομπανίες, η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας καθώς και το Πολυφωνικό Εργαστήριό της. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης τόνισε ότι η τιμή στους απανταχού Ηπειρώτες είναι ένα χρέος για όλους όσοι ζούμε σε αυτόν τον τόπο, υπογραμμίζοντας ότι η περιοχή μας είναι μια από τις σημαντικότερες , ομορφότερες και πιο ιστορικές γωνιές της Ελλάδας και οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να την ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στη σκηνή και στέκεται
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και παπούτσια
Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου