Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/2) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/2)

Ο Ερμής, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον 3ο οίκο σε σύνοδο. Η θέση αυτή ενισχύει, τονίζει και διευκολύνει την επικοινωνία, τις συνεργασίες και θέματα γάμου. Ο Άρης, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 7ο οίκο στο ζώδιό του. Στο γάμο και τις συνεργασίες σας θα δραστηριοποιηθείτε, παίρνοντας πρωτοβουλίες με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.
ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχεις την αίσθηση ότι η μέρα είναι ατελείωτη… Πολλές υποχρεώσεις, πολλά αναπάντεχα συμβάντα, αλλά με την ενέργεια που διαθέτεις και την επιμονή σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Η θέση του Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία σου με ονειρικό χρώμα. Το απόγευμα μπορεί να εμπνεύσεις ρομαντισμό και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Όσες αναζητούν το άλλο τους μισό, δεν θα πρέπει να απορρίψουν προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, γιατί κάπου εκεί έξω παραμονεύει ο έρωτας!
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σύνοδος του Κρόνου σε ευνοεί. Απόφυγε σήμερα να αντιδράσεις με νεύρα και θυμό, γιατί θα το μετανιώσεις αμέσως μόλις ηρεμήσεις. Η μέρα προσφέρεται να επιλύσεις τα προβλήματα που είναι η πηγή της αβεβαιότητας που νιώθεις. Κάποια δε από τα προβλήματα αυτά θα επιλυθούν από μόνα τους, χωρίς πολλές προσπάθειες.  Δεν συνιστάται να βασίζεσαι στη βοήθεια των φίλων σου για οικονομικά θέματα, καθώς σκοπεύεις να κάνεις κάποιες μεγάλες αγορές, όπως είναι για παράδειγμα κάποια ακριβά έπιπλα ή η αντικατάσταση του αυτοκινήτου σου. Εάν δεν διαθέτεις τα χρήματα, ανέβαλε τις αγορές αυτές, αποφεύγοντας τη χρέωση της πιστωτικής σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο του Δία σε πιέζει αρκετά. Κάποιες σκοτεινές σκέψεις βασανίζουν σήμερα το μυαλό σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις αβεβαιότητα και να έχεις αμφιβολίες σχετικά με το αν ο στόχος για τον οποίο παλεύεις είναι ο σωστός ή αν αξίζει τον κόπο όλη η ταλαιπωρία που βιώνεις. Συνιστάται να αναλύσεις την κάθε πτυχή προσεκτικά και να βάλεις στη σειρά τις προτεραιότητές σου. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στιλ σου, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να ασχοληθείς με την ανακαίνιση του προσωπικού σου χώρου και την εξάσκηση νέων, δημιουργικών ασχολιών.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 18.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το τετράγωνο της Σελήνης σήμερα σε πιέζει αρκετά. Συνιστάται ηρεμία και ησυχία, εάν αυτό είναι εφικτό, καθώς τα αποθέματα της ενέργειάς σου είναι χαμηλά και οι καθημερινές υποχρεώσεις σου πολλές. Μια μικρή βόλτα ή η λήψη βιταμινών θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της διαρκούς κόπωσης. Όσον αφορά στις επιχειρήσεις, τη σταδιοδρομία ή τη χρηματοδότηση, δεν συνιστάται να βασίζεσαι σε εξωτερικούς συνεργάτες ή συμβουλές από άγνωστους. Υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να προσπαθήσει σκόπιμα να σε παραπλανήσει και να σε οδηγήσει σε ένα «λαβύρινθο», από τον οποίο δεν θα είναι δυνατό να βγεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

ΛΕΩΝ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα σε πιέζει αρκετά. Κατέβασε λίγο ταχύτητες σήμερα για να μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Εκτέλεσε μόνο τα πραγματικά σημαντικά καθήκοντά σου και άφησε τα υπόλοιπα για την επόμενη εργάσιμη μέρα. Προσπάθησε να έχεις μια ισορροπημένη, φιλική στάση απέναντι σε κάθε άτομο που θα συναντήσεις. Το βράδυ υπάρχει αυξημένη πιθανότητα μιας μικρής προσωπικής νίκης. Ευκαιρίες για νέες φιλίες δεν θα λείψουν, ενώ αν είσαι single, ίσως να έχεις μια αλληλεπίδραση με άτομο που θα σου ξυπνήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 20, 12.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Μην σε απασχολεί καθόλου η δημόσια εικόνα σου και επικέντρωσε την προσοχή σου στα πραγματικά σημαντικά που έχεις να κάνεις. Λειτούργησε όπως κρίνεις κατάλληλα, χωρίς το φόβο της κρίσης ή του αντίκτυπου των πράξεών σου σε κοινωνικό ή φιλικό επίπεδο. Το απόγευμα θα παραστεί ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου. Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να βρεις αγοραστή για μια μεγάλη πώληση που θέλεις να πραγματοποιήσεις, να βρεθεί ένας μελλοντικός επιχειρηματικός εταίρος για τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια ή να κερδίσεις τη στήριξη ενός σημαντικού προσώπου με μεγάλη επιρροή.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

ΖΥΓΟΣ
Το εξάγωνο του Κρόνου δίνει ευκαιρίες. Η θετική σου διάθεση θα ενισχυθεί σήμερα από μια σειρά θετικών γεγονότων στη ζωή σου. Είναι πιθανό μεταξύ αυτών να είναι μια συνάντηση με έναν φίλο από την παιδική σου ηλικία, μια ερωτική συνάντηση με ένα ελκυστικό άτομο ή μια σημαντική καινούρια ιδέα για ένα project. Αυτή η μέρα είναι γενικά κατάλληλη για δημιουργικότητα, μια δημιουργικότητα όμως που θα φέρει μεγάλη υλική άνεση, εάν την εκμεταλλευτείς. Μην απορρίπτεις αβασάνιστα τις φρέσκες ιδέες που σου προτείνουν οι φίλοι σου, αν και θα πρέπει να υπολογίσεις όλους τους πιθανούς κινδύνους.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 22, 12.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο του Πλούτωνα εγκυμονεί κινδύνους. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα μέλη της οικογένειάς σου, καθώς είναι πιθανό, ένα από αυτά να θυμώσει με την αδιαφορία σου. Συνιστούνται τα ψώνια ή οι αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Αν είσαι single, να είσαι επιφυλακτική με τις νέες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος! Υπάρχει ο κίνδυνος, το άτομο που σε ενδιαφέρει να μην είναι το άτομο που ισχυρίζεσαι ότι είναι ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε μια μακροχρόνια σχέση ή παντρεμένο.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 15, 20.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η θέση του Κρόνου σε ευνοεί και σου τονίζει τον έλεγχο. Απόφυγε σήμερα την έντονη κοινωνική ζωή, γιατί πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα που σχετίζονται με τις προσωπικές ή κοινωνικές σου σχέσεις. Κατεύθυνε όλη την ενέργειά σου στο να επιλύσεις αυτά τα προβλήματα και μην αμφιβάλλεις ούτε για ένα λεπτό ότι θα υπάρξει θετική έκβαση. Το βράδυ καλό είναι να το περάσεις με άτομα που νοιάζονται για σένα και είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν τη βοήθειά τους. Ιδανική για τη μέρα είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα στη φύση ή μια συζήτηση με έναν στενό φίλο.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 24, 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σύνοδος του Ποσειδώνα σε ευνοεί …αλλά κάνει και το κλίμα ουτοπικό παράλληλα! Σήμερα δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι από τις προσωρινές αποτυχίες σου. Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη. Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους που δεν θα μπορείς να κατανοήσεις. Ό, τι είναι να συμβεί θα συμβεί, για αυτό μην πανικοβάλλεσαι. Καθώς θα έρθει το βράδυ, όλα τα προβλήματα της ημέρας θα εξαλειφθούν. Όλα όσα έφεραν τόση σύγχυση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ξαφνικά εξαιρετικά σαφή.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 16, 12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τη Σελήνη στους Ιχθείς, είναι μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα, κατά την οποία θα περιβάλλεσαι από πλήθος φίλων και γνωστών, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθείς κάποια καταπληκτικά μέρη. Μεταξύ αυτών είναι πιθανό να βρεις κάποιους ομοϊδεάτες, νέους υποστηρικτές των ιδεών σου ή παθιασμένους οπαδούς σου. Απόφυγε ωστόσο να ενθουσιαστείς και να καβαλήσεις καλάμι, καθώς επίσης και τις επικίνδυνες δραστηριότητες. Η μέρα δεν προσφέρεται επίσης για τολμηρά συναισθηματικά ανοίγματα με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 17, 12.

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του Ουρανού θα σου χαρίσει ευκαιρίες. Σήμερα θα αποζητήσεις την ξεκούραση και την ηρεμία. Αν είσαι σε θέση να απολαύσεις κάτι τέτοιο και δεν έχεις υποχρεώσεις που δεν γίνεται να ακυρώσεις, αφιέρωσε χρόνο για ξεκούραση και ύπνο ή να ασχοληθείς αποκλειστικά με αυτά που πραγματικά απολαμβάνεις και σε ηρεμούν. Αν δεν μπορείς να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τα προβλήματά σου, συνιστάται να ελαφρύνεις λίγο το πρόγραμμά σου, επαγγελματικό ή κοινωνικό και να ζητήσεις τη βοήθεια των γύρω σου.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου