Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/2) | Epirus World

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (6/2)

Ο Πλούτωνας κυβερνήτης των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 12ο οίκο. Ευνοούνται η καριέρα σου και τα νέα ξεκινήματα.
ΚΡΙΟΣ
Για πολλές από εσάς η μέρα φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας. Είναι πιθανό να υπάρξουν λαμπρές ιδέες που θα σε φέρουν πιο κοντά στην οικονομική ευημερία και την επαγγελματική επιτυχία. Η σύνοδος του Πλούτωνα σε ευνοεί. Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν κάποια μελανά σημεία στη σχέση σου. Είναι προτιμότερο να επιλέξεις τη συμφιλίωση παρά την ανοιχτή αντιπαράθεση.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΤΑΥΡΟΣ
Το εξάγωνο του Δία σου χαρίζει τύχη, τα τυχερά νούμερα που δίνουμε παρακάτω ευνοούνται. Η μονοτονία και η ρουτίνα είναι ο μεγάλος σου εχθρός σήμερα. Κάποια γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας ίσως έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, κάτι που φαίνεται να σε δυσαρεστεί και να σου φέρνει κόπωση και μια τάση παραίτησης. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από τα τεκταινόμενα, διατήρησε το χαμόγελο και την αισιοδοξία σου, προσπάθησε να βρεις διεξόδους στο χιούμορ και στη χαλαρή επικοινωνία. Το βράδυ, μετά από μια δύσκολη μέρα, απόφυγε να βυθιστείς στην απραξία. Ένας περίπατος ή η αλληλεπίδραση με παιδιά θα σε βοηθήσει να βρεις ευκολότερα τις ισορροπίες σου.
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία.
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απόφυγε κατά τη διάρκεια της μέρας να απαντάς σε λεκτικές επιθέσεις αντίζηλων ή ανταγωνιστών. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτά τα αιχμηρά σχόλια να πληγώσουν το «εγώ» σου και να απορυθμίσουν για λίγο τη μέρα σου. Μην δίνεις όμως σημασία. Συνέχισε με πίστη στις δυνάμεις σου το μονοπάτι που ακολουθείς και μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για εσένα. Συνιστάται να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια σε επαγγελματικές υποθέσεις, να σκεφτείς πρόσθετες επενδύσεις για την επιχείρησή σου ή να αναζητήσεις μια νέα πηγή εισοδήματος.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤο τετράγωνο του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Η σημερινή μέρα θα φέρει κάποια ταλαιπωρία που δεν περιμένεις. Και αυτή θα συνδέεται πιθανότατα με ένα στενό μέλος της οικογένειάς σου, με έναν φίλο που ζητά βοήθεια ή με έναν συνάδελφό σου, ο οποίος δεν μπορεί για προσωπικούς λόγους να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Πολλά θα είναι αυτά που θα πρέπει να κάνεις, πολλά θα απαιτήσουν την προσοχή σου. Προκειμένου να μην εξαντληθείς πρέπει να ιεραρχήσεις τις υποθέσεις ανάλογα με την σπουδαιότητά τους. Το βράδυ συνιστάται ηρεμία για να μπορέσεις να συνέλθεις.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη.
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

ΛΕΩΝ
Η μέρα με τη Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει κάποια σημαντική καμπή στη ζωή σου. Θα αποφασίσεις να απαλλαγείς από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν στον τομέα των αισθηματικών. Κάποιες θα κάνουν τα πρώτα βήματα για μια σημαντική καριέρα. Υπάρχουν και εκείνες που θα σκεφτούν μια αλλαγή επαγγέλματος. Το απόγευμα δεν ενδείκνυται για τίποτε περισσότερα από την επεξεργασία μελλοντικών πλάνων. Και αφού κλείσεις αυτό το κεφάλαιο και αποφασίσεις τα επόμενα βήματά σου, βγες και διασκέδασε με την ψυχή σου!
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή.
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ σύνοδος του Ήλιου σε ευνοεί. Σήμερα συνιστάται να αποκαταστήσεις την τάξη στον προσωπικό σου χώρο. Φρόντισε να απαλλαγείς από τα περιττά πράγματα για να έρθει η αρμονία και για να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο. Ίσως όμως αυτός ο καθαρισμός να αφορά στις δικές σου σκέψεις. Επανεξέτασε τη συνάφεια των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Επικέντρωσε την προσοχή σου στα μεγάλα και σημαντικά και πέταξε από το μυαλό και την προσοχή σου ό,τι δεν συμβάλει στους σκοπούς σου. Αυτή η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για την απόκτηση πολύτιμων αντικειμένων, αλλά και για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σπιτιού σου.
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Δοκιμάζονται: Ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, αδέλφια και συγγενείς.
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16.

ΖΥΓΟΣ
Η σύνοδος του Άρη ευνοεί τη δημιουργικότητα. Θα έχεις κάθε δυνατότητα σήμερα να καταγράψεις ένα θετικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό να πιστεύεις στην επιτυχία και να μην αμφιταλαντεύεσαι ή να δειλιάζεις μπροστά σε προσωρινές δυσκολίες. Το πρωί είναι πιθανές κάποιες διαφωνίες και διαπληκτισμοί με ανθρώπους που θεωρούνται σύμμαχοί σου. Πηγή ερεθισμού ενδεχομένως να είναι μια βλάβη, η κυκλοφοριακή συμφόρηση που θα οδηγήσει σε απρόβλεπτη καθυστέρηση ή μια σύγκρουση με έναν εκπρόσωπο κάποιας άλλης εταιρίας. Το δεύτερο μισό της ημέρας, αντίθετα, υπόσχεται να φέρει επιτυχία στις επιχειρήσεις. Υπάρχει η ευκαιρία για νέες γνωριμίες και ταξίδια.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά.
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα το τετράγωνο του Δία παρεμβάλει εμπόδια, δεν συνιστάται να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους. Υπάρχει ο κίνδυνος, ένα άτομο που θεωρείς απόλυτα έμπιστο, να τις οικειοποιηθεί. Προσοχή επίσης στις προσωπικές σου υποθέσεις. Δεν πρέπει να παίρνεις τοις μετρητοίς όσα ακούς, ούτε να ενθουσιάζεσαι με υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και επεξεργαστείς με ηρεμία τα τεκταινόμενα της μέρας, πριν πάρεις σοβαρές αποφάσεις.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη.
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για ορισμένες εκπρόσωπους του ζωδίου σου, το περιβάλλον σήμερα φαίνεται μάλλον περίπλοκο. Το τετράγωνο του Ουρανού παρεμβάλει εμπόδια. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες σε σημαντικά ζητήματα δουλειάς, να σου αναθέσουν μια πολύπλοκη αποστολή ή, λόγω απροσεξίας, να αποκαλύψεις το μυστικό κάποιου. Ίσως το πιο αισιόδοξο σενάριο αυτής της ημέρας να είναι η ηθελημένη απομόνωσή σου. Κάνε πράγματα που δεν προκαλούν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου ή δεν μπορούν να σε ρίξουν ψυχολογικά. Το βράδυ κάνε κάποια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί, ώστε να αποβάλλεις το στρες της μέρας.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις.
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δεν πρέπει να αρχίσεις να εφαρμόζεις νέες ιδέες. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις χρόνο για την εδραίωση των αποτελεσμάτων που έχουν ήδη επιτευχθεί, καθώς και για τον καθορισμό νέων καθηκόντων και την εκπόνηση σχεδίων για το μέλλον. Η θέση της Αφροδίτης σε ευνοεί. Το βράδυ αυξάνεται η πιθανότητα να γίνουν κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, αν είσαι single. Ίσως δε, να πραγματοποιηθούν μέσω του διαδικτύου. Δεν αποκλείονται ωστόσο κάποιες προστριβές με γείτονες ή συγγενείς.
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες.
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το τετράγωνο του Ουρανού και του Άρη παρεμβάλει εμπόδια. Απόφυγε να επιδείξεις σήμερα ηρωισμό. Ίσως υποκινήσεις μια αναταραχή στο χώρο της εργασίας, να εκφράσεις ανοιχτά τη δυσαρέσκειά σου με τις αρχές ή να επικρίνεις κάποιον από την οικογένειά σου. Το δεύτερο μισό της ημέρας υπόσχεται να εξελιχτεί πιο ήρεμα. Υπάρχει μια πιθανότητα για μικρά, ευχάριστα ταξίδια ή ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Αν είσαι single, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ενδιαφέρον φλερτ.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση.
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σύνοδος του Ερμή και του Ήλιου σε ευνοεί. Σήμερα μπορεί να φανείς τυχερή από τις λεπτομέρειες που θα πέσουν στην αντίληψή σου. Υπάρχει η ευκαιρία να πουλήσεις με επιτυχία ένα περιττό αντικείμενο, να συνάψεις μια συμφωνία ή να βρεις μια ιδέα για το πώς θα κατακτήσεις την επιτυχία και την υλική ευημερία στο άμεσο μέλλον. Είναι πιθανό να δημιουργήσεις κάποιες χρήσιμες επαφές ή να απαλλαγείς από τις δυσκολίες που ταλαιπωρούν τη συναισθηματική σου ζωή. Προς το τέλος της ημέρας αυξάνεται η πιθανότητα εκπλήξεων στην προσωπική σου ζωή.  Ίσως να κάνει την εμφάνισή του ένα άτομο που έχεις να δεις από την παιδική σου ηλικία.
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα.
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα.
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου